2011. november 15., kedd

Apartmanok Moszkvában

A három és négy fős apartmanok Moszkva belvárosában foglalhatók a Tverskaya és a Noviy Arbat utcában nagyon jó helyen, körülbelül negyedórás sétára a Kremltől

                    Tverskaya és Noviy Arbat nagyobb térképen való megjelenítése


Az apartmanok berendezése modern európai stílusú, minden szobában síkképernyős tévé található, ingyenes Wi-Fi kapcsolat áll a vendégek rendelkezésére. A TV-ben közel 100 csatorna fogható, köztük több angol nyelvű is. A konyha jól felszerelt, hűtő, mikrohullámú sütő, mosógép is található benne.

Moscow Suites Serviced Apartments
Az árakról itt tudsz tájékozódni: Moscow Suites Serviced Apartments-Info.

Az épületekben portaszolgálat található, biztonságos és kényelmes szálláshelyek akár turistaként akár üzleti úton jár valaki Moszkvában

Mivel az apartmanok a belvárosban vannak, a környéken számos nagy bolt, köztük éjjel-nappal nyitvatartó szupermarket található. Több metróállomás is könnyen elérhető, így nem okoz gondot Moszkva bármely részének elérése. Éttermek és kávézók is bőségesen találhatóak a környéken.


Noviy Arbat Moszkva  CC:by efrumnash
A Noviy Arbat (Новый Арбат) Moszkva egyik legnagyobb hat sávos sugárútja, az utat és a toronyházakat a hatvanas években építették. A sugárút meghatározói a 27 emeletes toronyházak, amik kívülről nem túl bizalomgerjesztőek de legtöbbet belülről teljesen felújították és ma már elsősorban irodák és üzletek találhatók bennük.

Tverskaya utca Moszkva  CC:by ₪ Alpert
A Tverskaya utca (Тверская улица) Szintén Moszkva meghatározó útja, már a 17-18. században is a moszkvai társadalmi élet központja volt. A Sztálini időkben a legtöbb történelmi épületet elbontották, bérházakat és kormányhivatalokat építettek a helyükre. Jelenleg Moszkva legdrágább bevásárlóutcája, az éjszakai élet és a szórakozás központja. Az ingatlan szakemberek szerint a világ legdrágább üzletei és épületei találhatóak itt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzésekhez nem szükséges regisztráció.