2011. június 29., szerda

Szállás Moszkvában - Izmailovo Gamma Hotel

Izmailovo Hotel

Izmailovskoe Shosse - 105613 Moszkva



Nagyobb térképre váltás


A moszkvai Izmailovo Gamma szálloda megfizethető árú szállást nyújt, kiemelkedő szinvonalon. Modern háromcsillagos szálloda klasszikus berendezéssel, nem messzire az Izmailovsky parktól.
Moszkva központjától elég messzire fekszik, de a Partizanskaya metróállomás csak két perc sétára található a szállodától, a Vörös-tér és a városközpont 6 megállónyira fekszik. A szállodában több éterem is található, melyek orosz, európai és arab ételekkel várják a szálloda vendégeit.
Az árak a szoba (2 fő) minőségétől függően 16000-20000 Ft között mozognak.
A pillanatnyi árakról, és az esetleges akciókról itt tudsz tájékozódni:

Izmailovo Hotel - Árak és rendelés

A Royal Estate, ahol Nagy Péter nőtt fel néhány száz méterre fekszik a szállodától. A szomszédos Izmailovo piac különösen kedvelt a turisták körében, hagyományos Orosz emléktárgyak és ajándékok vásárolhatók itt olcsón.

Izmailovsky park - Évszázadok óta a moszkvaiak kedvenc pihenőhelye, Alekszej Mihajlovics cár alapította az 1600-as években. Körülbelül 20 tavat alakítottak ki, és egzotikus növényeket telepítettek, hidak vízimalmok díszítették a parkot.
Az Izmailovsky Park máig megőrizte eredeti szépségét. A park fő látnivalója a gyönyörű Pokhorovoskiy székesegyház Ezüst-szigeten, amit 1679-ben építettek. Bár súlyosan megsérült a Napóleoni háborúkban a katedrálist 1840-ben helyreállították, és azóta is látogatható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzésekhez nem szükséges regisztráció.