2011. március 27., vasárnap

Olcsó szállás Moszkvában

A Radisson Royalról szóló posztban Kriszti hozzászólónk kérte, hogy olcsóbb moszkvai szállásról is írjunk. Megkerestuk az egyik legolcsóbbat, ime a Buddy Bear Hostel.


Smolensky Boulevard 15, Khamovniki 119121, Moszkva nagyobb térképen való megjelenítése


A Buddy Bear Hostel a Smolenskiy sugárúton található, metró Smolenskaya, abszolút a központban. A hostelben 24 órás recepció van, nemdohányzó szobák, dohányzásra azonban van külön kijelölt hely. Szobaszervíz és mosoda tartozik az igénybe vehető szolgáltatások közé. Továbbá ingyenes internetelérés van WI-FI-n keresztül, és nyilvános ingyenes parkolásra is van lehetőség a vendégek számára. A hostelhez szauna, játékterem és jacuzzi is tartozik. A szobák hangszigeteltek, légkondicionáló, fűtés van. 6 és 12 ágyas szobák vannak ahol egyszemélyes ágyakat lehet lefogllani. Közös használatú Wc és fürdő! Vendégek fogadására van lehetőség.

Szauna
Közös helység











Árak: Például egy tizenkét ágyas szobában 9 éjszakára 35000 Forintért lehet megszállni, azaz körülbelül 3900 forintért éjszakánként. Minél többágyasban szobában helyezkedünk el, annál olcsóbbak az árak. A hatágyas szobában 9 éjjel 53000 Forintba kerül. A szobák 6-8-10-12 ágyasak. Interneten keresztül is lehet természetesen foglalni, és bankkártyával is lehet fizetni. De nincs foglalási díj!
Az árak változhatnak a pillanatnyi Forint/Rubel árfolyamnak megfelelően.


Buddy Bear Hostels
További fotókat találsz a hostelről itt: Buddy Bear

A pillanatnyi árakat itt találod, és foglalni is tudsz: info-Buddy

Közös konyha és bár is van, Tv szoba fotelekkel, és automata is.
Legközelebbi nevezetességek a közelben:Tretyakov Képtár és Gorkij Park.
Az alábbi telefonszámon is lehet érdeklődni: +7 (499) 241 06 16
Pontos cím: Smolensky Boulevard 15, Khamovniki 119121, Moszkva
*


Mit is jelent a hostel?
A hostel eredetileg ifjúsági szállást jelent, de az utóbbi időben átalakulóban van a jelentése. Egyre több korosztály keresi ezeket az olcsó szállástipusokat. A hostelek közösségi szállások, ahol egy légtérben többen vannak elszállásolva.  Általában közös mosdó, wc, és fürdőszoba is tartozik hozzá. Az árak a minőségétől függően igen eltérőek lehetnek, a nagyon olcsótól a meglepően drágáig terjedhet. Aki szeret barátkozni idegenekkel, és hajlandó kompromisszumokat  kötni a az előnyös ár érdekében, annak jó választás a hostel.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzésekhez nem szükséges regisztráció.